reseguide

Reseguide: London

London har över sju och en halv miljoner invånare. Författaren Samuel Johnson sa en gång att om du är trött på London, så är du trött på livet.

Saker att göra i London

Shopping - Londons shopping tillhör Europas bästa. Bra, men i regel inte så billigt dock.

Shower - I West End, det som brukar kallas Londons teaterdistrikt, finns massvis med kända musikaler och teaterpjäser. Där finns även gott om barer, restauranger och nattklubbar.

Museer - Det finns ingen brist på museer och konstgallerier heller, i synnerhet inte inom South Kensington:s museumdistrikt. Ett av de största museerna är Londons Naturhistoriska museum i South Kensington.

Sajtens syfte

Syftet med Reseguide.com är att vara en kul och informativ sajt där besökarna ska kunna vara med och styra innehållet. Man ska kunna söka på typer av resor eller bläddra genom olika kategorier efter reseerbjudande. Sedan ska man kunna läsa andra besökares recensioner, kommentarer och betyg av resmål, flygbolag och hotell.

Populära destinationer

Vi kommer att främst lägga fokus på de populäraste turistländerna, som t ex Spanien, Grekland, Italien, Frankrike, USA, England och Thailand. Men även mindre vanliga resmål kommer att finnas.

Annonser

easyJet - Billiga flyg
Full komfort till låga priser. Boka din billiga biljett online!
www.easyJet.com

Boka resor med Ving
Charter, hotell, flyg och sista minuten. Ving - bo bättre!
www.ving.se

Resor
Allt i samma sökning eller bara det som du behöver - välj själv!
www.ticket.se